skip to Main Content

AED PHYSIO CONTROL LIFEPAK 1000

Lifepak 1000 defibrilator / monitor je enostaven za uporabo. Avtomatski zunanji defibrilator (AED) je profesionalno izdelan. Velik in intuitiven zaslon prikazuje grafiko in EKG odčitke. Kritični segmenti EKG in parametri reševanja se snemajo in so prenosljivi na zunanjo podatkovno bazo, ko pridejo reševalci.
Garancija na aparat in baterijo 5 let.

Rokovanje z AED defibrilatorjem je nadvse enostavno, pri tem vas vodijo jasna glasovna navodila iz vgrajenega zvočnika v slovenskem jeziku.

Aed Physio Control Lifepak 1000

Delovanje

AED defibrilator Lifepak 1000 je tehnološko napreden, predvsem pa zelo enostaven za uporabo. LIFEPAK 1000 AED je zasnovan posebej za osebe, ki se prve odzovejo na klic žrtve nenadnega srčnega zastoja. Prednost AED aparata  je tudi v tem, da so elektrode za oživljanje kompatibilne s profesionalnimi aparati, katere uporabljajo reševalci v Sloveniji. Več kot devetdeset odstotkov (90 %) profesionalnih reševalcev v Sloveniji uporablja aparate znamke LIFEPAK, kar pomeni, da se ob prihodu reševalcev elektrod ne menja in po nepotrebnem izgublja dragoceni čas, saj vemo kako pomembna je zgodnja defibrilacija za končni uspeh pri srčnem zastoju. Defibrilator LP 1000 omogoča eskalacijo energije do 360 Joulov. Za nekoga, ki se znajde v srčnem zastoju lahko to pomeni razliko med življenjem in smrtjo.

Dodatne lastnosti in prednosti AED defibrilatorja Lifepak 1000:

ima vgrajen EKG senzor za zaznavanje srčnega utripa. V primeru, da je srčni utrip pri pacientu zaznan, AED ne dovoli možnosti oddajanja šokov. Kritični segmenti EKG in parametri reševanja se snemajo in so prenosljivi na zunanjo podatkovno bazo.

CPSS funkcija za stalni nadzor nad življenjsko nevarnimi srčnimi ritmi z alarmom,

motion detection funkcija za blokado analize v primeru zunanjih motenj,

senzor, ki preverja pravilno namestitev elektrod (če elektrode niso pravilno nameščene, nas o tem opozori),

ciklusni časovni razmik (od šoka do šoka) manj kot 20 sekund,

moč 360 Joulov,

statusni indikator in zvočni alarmi,

odporen na udarce, vlago, mraz in vodo,

omogoča zunanjo srčno masažo v fazi polnjenja,

čas polnjenja je manj kot 6 sekund,

metronom za ritem masaže srca,

enostavni ukazni gumbi,

skladnost z ERC smernicami. V kompletu so aparat, nosilna torba z ramenskim trakom, slovenska navodila za uporabo, 2x ready pack QuikCombo elektrode,

indikatorji stanja ukazov,

odpornost na padce na katerokoli površino z višine 1 metra,

samodejna analiza stanja pacienta,

pasivna slikovna in zvočna navodila,

teža: maksimalno 3 kg,

glasovni vodnik v slovenskem jeziku.

Garancija na aparat in baterijo: 5 let.

Back To Top